Geschiedenis

Al sinds 1988 een begrip op gebied van desinfectie

Rectangle 17-2

De geschiedenis van Van Eck Bedrijfshygiëne reikt terug naar 1988, toen Paul van Eck het bedrijf oprichtte vanuit zijn huis in Breugel. Wat begon als een bescheiden onderneming waarin hij pluimveestallen ontsmette, groeide al snel uit tot een bloeiende onderneming.

De groeiende vraag naar hun diensten leidde tot eenverhuizing naar Esp in Eindhoven. Echter, al snel barstte het bedrijf daar uitzijn voegen. In 2013 werd daarom besloten om te verhuizen naar de Sonniuswijk in Son, waar meer ruimte beschikbaar was. Sinds 2022 is er opnieuw een grote stap gezet: een nieuw pand is gebouwd naast het bestaande pand, waardoor Van Eck Bedrijfshygiëne nog verder kon uitbreiden en ontwikkelen.

Altijd op zoek naar vernieuwing, heeft hij zijn werkmethodes in ongediertebestrijding, ontsmetting en preventie voortdurend verbeterd. Deze inzet en innovatie leverden hem in 2011 de prestigieuze titel 'Ondernemer van het Jaar' op in Son en Breugel. In 2023 ontving hij de ‘Groene Pluim’, als eerste duurzame ondernemer in Son en Breugel.

Onze bedrijfscultuur

fi_6726496

Inspirerende werksfeer

fi_3281172

Kansen voor groei

fi_2942555

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

fi_8948285

Teamgeest

Inspirerende werksfeer

Onze bedrijfscultuur bevordert samenwerking, innovatie en positiviteit. Bij Van Eck creëren we een inspirerende werksfeer waar teamwork en innovatie samenkomen. Ontdek een omgeving waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar we gezamenlijk streven naar succes en voldoening.

Rectangle 15
Rectangle 15-2

Kansen voor groei

Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij Van Eck krijg kansen krijgt voor groei en ontwikkeling. We geloven in het ontplooien van jouw potentieel door middel van training en ondersteuning. Ontdek een omgeving waar jouw professionele groei onze prioriteit is.

Zie jij jezelf bij ons werken?
Neem contact op!

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Bij Van Eck omarmen we duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Ontdek hoe we actief bijdragen aan een betere wereld door milieuvriendelijke praktijken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Sluit je aan bij ons streven naar een positieve impact op het milieu en de samenleving.

image 8
image 7-2

Teamgeest

Bij Van Eck staat teamgeest centraal. Ontdek een hechte werkomgeving waar samenwerking en ondersteuning de sleutels tot succes zijn. Samen streven we naar excellentie en vieren we gezamenlijke successen. Sluit je aan bij ons team en ervaar de kracht van samenwerking.

Verhalen

Hoe jouw (toekomstige) collega’s werken bij Van Eck ervaren

Roy

“Ik ben erg blij met mijn baan bij Van Eck Bedrijfshygiëne.Het is een warme en gastvrije omgeving waar iedereen elkaar ondersteunt. Ik hebhier veel geleerd en kijk uit naar nog vele jaren werken hier.”

Ivo

“Het werken bij Van Eck BV is een echte eye-opener geweest.Het is een no-nonsense bedrijf waar hard werken en efficiëntie wordengewaardeerd. Hier heb ik echt geleerd om mijn handen uit de mouwen te steken enhet beste van mezelf te geven."

Nick

“Ik ben trots om deel uit te maken van het team van Van EckBV. Het is een omgeving waarin we elkaar aanmoedigen om elke dag beter teworden. Ik ben blij met de hands-on mentaliteit en de praktische benadering vanhet werk hier. Hier voel ik me echt thuis en gemotiveerd om elke dag mijn bestewerk te leveren.”

Uitgelichte vacatures

Plaagdierbeheersing

Son en Breugel

Fulltime

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger

Son en Breugel

Fulltime

Bekijk vacature

Staat jouw droombaan
er niet tussen?