Verhalen

Roy

“Ik ben erg blij met mijn baan bij Van Eck Bedrijfshygiëne.Het is een warme en gastvrije omgeving waar iedereen elkaar ondersteunt. Ik hebhier veel geleerd en kijk uit naar nog vele jaren werken hier.”

Ivo

“Het werken bij Van Eck BV is een echte eye-opener geweest.Het is een no-nonsense bedrijf waar hard werken en efficiëntie wordengewaardeerd. Hier heb ik echt geleerd om mijn handen uit de mouwen te steken enhet beste van mezelf te geven."

Nick

“Ik ben trots om deel uit te maken van het team van Van EckBV. Het is een omgeving waarin we elkaar aanmoedigen om elke dag beter teworden. Ik ben blij met de hands-on mentaliteit en de praktische benadering vanhet werk hier. Hier voel ik me echt thuis en gemotiveerd om elke dag mijn bestewerk te leveren.”
Foto-Dorus-circle-8ec7ae06026481d17d9c393c33fd4359-zn2wiad4ou9k 1

Maak kennis met Dorus

Heb je vragen over één van onze vacatures of ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team? Aarzel niet om contact op te nemen met Dorus. Hij staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Jos

“Bij Van Eck Bedrijfshygiëne voel ik me echt gewaardeerd alsmedewerker. Het bedrijf biedt niet alleen uitstekende training enondersteuning, maar erkent ook de inzet van het personeel. Het is inspirerendom deel uit te maken van een team dat streeft naar succes op lange termijn.”

Karin

“Als kantoormedewerker bij Van Eck BV voel ik me gewaardeerden onderdeel van een hecht team. De sfeer is professioneel maar ook ontspannen,waardoor ik efficiënt kan werken terwijl ik ook kan genieten van een goedebalans tussen werk en privé. Hier krijg ik de kans om mijn vaardigheden teontwikkelen en mijn bijdrage te leveren aan het succes van het bedrijf."

Chantal

"Van Eck BV is een plek waar je echt kunt groeien enjezelf kunt uitdagen. Het is geen bedrijf van loze woorden, maar van concreteactie. Ik waardeer de focus op vooruitgang en de mogelijkheden die wordengeboden om jezelf te ontwikkelen."

Staat jouw droombaan
er niet tussen?