Welkom bij
Van Eck Bedrijfshygiëne

ONze afdelingen

Wat past het
beste bij jou?

Wat past het beste bij jou?

Welkom in de wereld van bedrijfshygiëne, waar we streven naar schone en veilige werkomgevingen voor iedereen. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek hier welke functie het beste bij jou past en hoe je kunt bijdragen aan ons team.

Buitendienst

Hou je van interactie en ben je het liefst onderweg en in de buitenlucht? Als buitendienstmedewerker ben je het gezicht van ons bedrijf en help je klanten met hun hygiëne behoeften.

Interne zaken

Ben je georganiseerd en houd je van structuur? Ontdek wat er speelt en leeft binnen Van Eck Bedrijfshygiëne en werk mee aan een soepel verloop van interne zaken.

Plaagdierbeheerser

Ben je goed in het oplossen van problemen en houd je van een uitdaging? Als plaagdierbeheerser zorg je ervoor dat ongewenste gasten geen kans krijgen in onze klant omgevingen.

Marketing

Heb je een creatieve geest en communicatieve vaardigheden? Als marketingspecialist help je ons bedrijf te groeien door onze boodschap effectief over te brengen naar onze doelgroep.

90b65745d907f1017c20e03d0ff14fb2

De werkgever

Wie zijn wij?

Van Eck Bedrijfshygiëne is al sinds 1988 een begrip op het gebied van desinfectie, plaagdierbestrijding en -wering en heeft zich ontwikkeld tot een onderneming die van alle markten thuis is. Onze gecertificeerde specialisten zijn actief in de tuinbouwsector, dierhouderij en levensmiddelenindustrie. Ook werkt Van Eck Bedrijfshygiëne voor overheden, woningcoöperaties en andere sectoren.

Met oog voor innovatie, doelgerichte service en kwaliteit, is Van Eck Bedrijfshygiëne in staat snel en milieuvriendelijk plaagdieren te bestrijden of overlast te voorkomen. Wij hebben voor ieder probleem een pasklare oplossing.

Van Eck Bedrijfshygiëne als werkgever

Uitgelichte vacatures

Plaagdierbeheersing

Son en Breugel

Fulltime

Bekijk vacature

Vertegenwoordiger

Son en Breugel

Fulltime

Bekijk vacature
Foto-Dorus-circle-8ec7ae06026481d17d9c393c33fd4359-zn2wiad4ou9k 1

Maak kennis met Dorus

Heb je vragen over één van onze vacatures of ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team? Aarzel niet om contact op te nemen met Dorus. Hij staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Ruimte voor groei

Bij Van Eck Bedrijfshygiëne staat professionaliteit en vakbekwaamheid centraal. Ongeacht je ervaring in de sector, bieden we scholingen training aan om onze medewerkers te ontwikkelen. We geloven dat voortdurende ontwikkeling essentieel is voor veilig en kwalitatief werk. Bij ons krijg je de kans om te groeien, met de ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn in bedrijfshygiëne.

90b65745d907f1017c20e03d0ff14fb2